Ανακοινώσεις 30 Οκτωβρίου 2011


Καλησπέρα σας :),

Ανακοινώσεις:

 • Αυτή τη Παρασκευή στις 17:00 θα γίνει η γενική συνέλευση του Φοιτητικού Παραρτήματος ΙΕΕΕ.
  Χώρος: Αίθουσα 005, Κτίριο Κοινωνικών Δραστηριοτήτων, Πανεπιστημιούπολη.
 • Εκλογές:
  Επ’ ευκαιρίας, θα παρευρεθούν στην γενική και όλοι οι υποψήφιοι που είναι διαθέσιμοι.
  Θα έχετε την ευκαιρία να τους γνωρίσετε πριν την περίοδο εκλογών που ξεκινά εκείνη την ημέρα.
 • Θέσεις Εργασίας:
  Το South-East European Research Centre (SEERC) επιθυμεί να σας ενημερώσει σχετικά με τρεις ανοιχτές θέσεις εργασίας ερευνητών στο Κέντρο.
  Πρόκειται για τρία Marie Curie research fellowhips χρηματοδοτούμενα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, στον τομέα της Πληροφορικής, και συγκεκριμένα στην θεματική περιοχή του Cloud Computing.
  Σας παραθέτω link στις περιγραφές για τις θέσεις εργασίας όπως δημοσιεύτηκαν στο EURAXESS:
  – Δύο (2) θέσεις Early Stage Researchers (PhD candidates): http://ec.europa.eu/euraxess/index.cfm/jobs/jobDetails/33749047
  – Μία (1) θέση Experienced Researcher (Postdoc): http://ec.europa.eu/euraxess/index.cfm/jobs/jobDetails/33749046

  Dimitrios Kourtesis
  Research Associate
  South-East European Research Centre (SEERC)
  City College, International Faculty of the University of Sheffield
  24 Proxenou Koromila, 54622 Thessaloniki, Greece
  Tel: +(30) 2310 253 477
  Fax: +(30) 2310 234 205
  Mail: dkourtesis@seerc.org

Εκ μέρους του Συμβουλίου,
Γιώργος Μιχαήλ

Ακολουθεί κατάλογος των υποψηφίων και σύντομα βιογραφικά σημειώματα.

 • Agathoklis Papadopoulos – ECE Phd
  Agathoklis Papadopoulos currently is a PhD candidate in the Department of Electrical and Computer Engineering, at the University of Cyprus, under the supervision of Dr. Theocharis Theocharides. He received his Engineer Diploma (Dipl.-Ing.) in Electrical and  Computer Engineering from National Technical University of Athens in 2009. During his studies at NTUA, he specialized at the fields of Hardware Design, Microprocessor and Microcontroller Systems, Database Systems and Bioengineering. Agathoklis currently is a researcher at
  KIOS Research Center for Intelligent Systems and Networks and a member of Embedded & Application Specific Systems-On-Chip Laboratory (EASoC).
 • Aristides Ioannou – ECE 4
 • Charis Marangos – EPL 4
  Ο Χάρης είναι ένας δραστήριος και ανταγωνιστικός φοιτητής, του αρέσει να λαμβάνει μέρος σε διαγωνισμούς όπως το Λογιπαίγνιον (διαγωνισμός προγραμματισμού ηλεκτρονικών παιχνιδιών) και το ΙΕΕΕxtreme (24ωρος παγκόσμιος διαγωνισμός προγραμματισμού). Είναι μέλος του συμβουλίου τα τελευταία 2 χρόνια και εκτός από τις σπουδές του είναι ενεργό μέλος σε ερευνητικό εργαστήριο για e-health.
 • Georgios Michael – EPL Mas
  Ο Γιώργος είναι μέλος του ΙΕΕΕ από το 2006 όπου γράφτηκε για να μπορεί να είναι μέλος σε Παγκόσμιες Διοργανώσεις του ΙΕΕΕ όπως τον διαγωνισμό ΙΕΕΕxtreme, όπου η ομάδα του τερμάτισε 10η σε Παγκόσμιο επίπεδο. Από τότε ενεργοποιήθηκε με τα κοινά του Παραρτήματος μέσω του Συμβουλίου και διετέλεσε Αντιπρόεδρος (2007) και Πρόεδρος (2008-Σήμερα) του Συμβουλίου. Εκτός από την δράση του στο επίπεδο του Πανεπιστημίου Κύπρου, ο Γιώργος είναι από το 2009 ο Υπεύθυνος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και υπεύθυνος Διαχείρισης Πληροφοριών του Region 8 (Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής) και εθελοντής σε πολλές διοργανώσεις όπως το IEEExtreme (3.0, 4.0 και 5.0) σαν θεματο-θέτης, website administrator και επόπτης ομάδας. Ο Γιώργος μεταβαίνει σε πολλές συναντήσεις του ΙΕΕΕ όπως το ΙΕΕΕ Sections Congress, IEEE Student Branch Congress, IEEE Region 8 Meetings, IEEE Cyprus Section Meetings και διάφορα συνέδρια που επιχορηγεί το ΙΕΕΕ όπου έχει την ευκαιρία να ενημερώνετε για το ΙΕΕΕ και τους τρόπους που μπορεί να μας βοηθήσει στην καλύτερη λειτουργία και δικτύωση μας.
 • Lenos Hatzidemetriou – ECE PostGrad
  Lenos Hadjidemetriou has received his Diploma (Dipl.-Ing.) in Electrical and Computer Engineer from National Technology University of Athens, Greece, in 2010. He is currently a Ph.D. student in the Department of Electrical and Computer Engineer at University of Cyprus and he is working as a researcher at the KIOS Research Center for Intelligent Systems and Networks since September 2010. His research interests include renewable energy, control of wind turbine generator systems, control of electric machines, power electronics, power systems, electric vehicles and smart grids. He is an IEEE student member and also a member of the Cyprus Technical Chamber (ΕΤΕΚ).
 • Maria Efthimiou – EPL Mas
  Ονομάζομαι Μαρία Ευθυμίου και φοιτώ στο Πανεπιστήμιο Κύπρου ως μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Τμήματος Πληροφορικής. Το πτυχίο μου ήταν επίσης Πληροφορική με κατεύθυνση Υπολογιστικών Συστημάτων και Δικτύων στο Πανεπιστημίου Κύπρου. Από το πρώτο έτος των σπουδών μου ενημερώθηκα για το IEEE, τον μεγαλύτερο επαγγελματικό οργανισμό στον κόσμο αφιερωμένο στην προώθηση της τεχνολογικής καινοτομίας προς όφελος της ανθρωπότητας σε όλους τους τομείς που μπορεί κανείς να φανταστεί, ξεκινώντας από τον κόσμο των υπολογιστών και καταλήγοντας μέχρι και τον κόσμο της αστροφυσικής, αστρονομίας, βιολογίας, χημείας και πολλά άλλα.  Έτσι καθ’ όλη  τη διάρκεια των σπουδών μου μέχρι τώρα ασχολούμαι εντατικά με το φοιτητικό παράρτημα ΙΕΕΕ του Πανεπιστημίου Κύπρου και τον όμιλο Πληροφορικής κατέχοντας την θέση του γραμματέα από το 2008 μέχρι το 2010 και την θέση του ταμία από το 2010 μέχρι σήμερα, γεγονός που μου δίνει την ευκαιρία να συνεχίζω να συνεισφέρω όσο το δυνατό περισσότερο για την πρόοδο και των δύο. Επίσης, στον ελεύθερο μου χρόνο μου αρέσει να ασχολούμαι τόσο με τον φωτογραφικό όμιλο όσο και με διάφορα αθλήματα όπως badminton, squash, basket κτλ.
  Email επικοινωνίας: maria_efthimiou@ieee.org or we.love.ieee@gmail.com
  We ♥ IEEE!
 • Maria FIlippou – EPL 4
 • Michael Skitsas – ECE Phd
  Michael Skitsas is currently a PhD Candidate in the Department of Electrical and Computer Engineering at the University of Cyprus and a researcher at the KIOS Research Center. He received his Engineer Diploma (Dipl.-Ing.) in Electronic and Computer Engineering from Technical University of Crete in 2009. His main research interest areas are Reliability and Testing of Digital Systems, Algorithms and Intractability Theory, Graph Theory, Embedded Systems and Computer Architecture.
 • Pavlos kleanthous – ECE 5
 • Philippos Hadjimichael – EPL 5
  Ο Φίλιππος διατέλεσε ενεργό μέλος του Συμβουλίου σε διάφορα πόστα από το 2007 μέχρι και σήμερα. Έλαβε μέρος σε δύο αποστολές του Παραρτήματος, μία στην Αγγλία και μία στην Ελλάδα, οι οποίες είχαν σκοπό την δικτύωση του Παραρτήματος μας με άλλα Πανεπιστήμια.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *