Ανακοίνωση 19 Οκτωβρίου 2011 – Γενική Συνέλευση


Καλησπέρα σε όλους!

Ελπίζω το εξάμηνο να προχωράει καλά!

Την Παρασκευή 4 του Νοέμβρη στις 17:00, θα γίνει η γενική συνέλευση του σωματείου.
Χώρος αίθουσα 005 στο κτίριο κοινωνικών δραστηριοτήτων.

Εκείνη την ημέρα θα αρχίσει και επίσημα η περίοδος ψηφοφορίας για τις εκλογές, η οποία θα αποφασιστεί εκείνη την ώρα πόση θα είναι.
Ακόμη θα δημιουργηθεί και επιτροπή επόπτευσης της διαδικασίας, η οποία μεταξύ άλλων θα αναλάβει να καταμετρήσει τις ψήφους που δεν θα παραδοθούν εκείνη την ώρα, για να βοηθήσουμε τα μέλη που δεν μπορούν να παρευρεθούν στη συνάντηση.

Συνιστώμενη μέθοδος ψηφοφορίας είναι το σύστημα του ΙΕΕΕ, το οποίο σχεδιάστηκε για να αυτοματοποιεί τέτοιες διαδικασίες.
Οδηγίες εδώ (http://vtools.ieee.org/TUTORIALS/Voting/Voter/voter_short.htm)
Όμως, άτομα που δεν επιθυμούν να το χρησιμοποιήσουν μπορούν να στείλουν την ψήφο τους μέσω email (χρησιμοποιώντας το λογαριασμό με τον οποίο έχουν γραφτεί στο ΙΕΕΕ) ή μέσω ταχυδρομείου, όπως συνηθίζετε από όλες τις οντότητες στις οποίες υπαγόμαστε, όπως το Section. Για διασφάλιση ανωνυμίας, θα είναι θέμα που θα αναλάβει η επιτροπή επόπτευσης, με πιθανή λύση, την έκδοση ψηφοδελτίων για τα άτομα που θα το ζητήσουν μόνο και έλεγχο μέσω του συστήματος του ΙΕΕΕ ότι δεν έχουν ψηφίσει και από εκεί (το σύστημα δίνει μόνο ποιοι δεν ψήφισαν από τα εγκεκριμένα μέλη και όχι τι ψήφισαν).
Περαιτέρω βοήθεια με το εργαλείο, μπορεί να προσφερθεί, όποιος έχει απορία παρακαλώ όπως επικοινωνήσει μαζί μου.

Υποψήφιοι για την επιτροπή, πρέπει να παρευρεθούν στη συνέλευση, δικαίωμα έχουν όλα τα μέλη του ΙΕΕΕ τα οποία ανήκουν φυσικά στο σωματείο.

Εκ μέρους του συμβουλίου,
Γιώργος ΜιχαήλMay the source be with you.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *